"Winnie gør mit liv som selvstændig uendeligt meget lettere. Hun tager sig af alt det, jeg selv kommer til at bruge uforholdsmæssigt meget tid på. Vi var lynhurtigt i gang med vores samarbejde, og tingene kører så super effektivt, at jeg bruger minimal tid på regnskaber, bilag og momsafregninger. Winnie klarer det hele, og jeg kan fokusere på de ting, der skaber værdi for mig og min forretning. Alle freelancere burde have en Winnie."
Laura Vilsbæk
"Det er vigtigt for mig at jeg bruger min tid til det jeg er god til. Derfor var det et nemt valg da jeg mødte Winnie for 9 år siden. Jeg ved at jeg trygt kan overlade mine regnskaber til Winnie. Brus har stået for løn, fakturering, bogføring, moms og årsafslutning. Og har været min samarbejdspartner igennem 8 år. Jeg giver her min allerbedste anbefaling til Winnie."
Gitte
Clean de Luxe
”Kan ikke andet end at anbefale Winnie som bogholder. Hun er meget tålmodig hvis der mangler bilag, og svarer hurtigt og konkret per telefon hvis man har nogle spørgsmål.”
Daniel Boonpa
Boonpa ApS
"Winnie har været en stor hjælp helt fra jeg oprettede min grafiske virksomhed, og er det stadig i dag. Det har været rigtig rart som selvstændig, der ikke har meget forstand på bogholderi, at jeg ved hvor jeg kan få hjælp, og at mine ting er i trygge hænder. Og det er de hos Winnie."
Selina
Designmageriet